Kadınlarda Yumurtlama Belirtileri

Kadınlarda yumurtlamanın belirtileri kadından kadına değişir. Bazı kadınların yumurtlama belirtileri bile yaşamaması muhtemeldir. Ayrıca, ovülasyon zamanı her kadın için farklıdır. Bazı kadınlar her ay kendi döngülerinin aynı gününde saat işçiliği yaparlar ve diğer kadınlar her ay değişen günlerde yumurtlayabilirler.

Yumurtlama meydana geldiğinde zaman penceresini daraltmak, yumurtlama belirtilerinizi tanımlamak ve izlemek için ilk adımdır. Bir sonraki adımınız, ovülasyon yaptığınızı gösteren işaretlere dikkat etmektir.

Gebe kalmak yumurtlamaya bağlıdır, bu nedenle yumurtlamaya ve nasıl çalıştığına aşina olduğunuzdan emin olmanız önemlidir. Yumurtlamayı, belirtilerini ve nasıl hamile kaldığını öğrenmek için şimdi zaman ayırın.

Gebe kalmaya çalışmak zor olabilir ve birçok çift hamile kalmak için en hızlı ve en kolay yolu arıyor. Hamile kalmaya çalışıyorsanız, Amerikan Hamilelik Derneği Başkanı, hamile kalmaya çalışanlara yardımcı olmak için hamile kalmaya yönelik Temel Rehber kitabını yazdı. Kitap, gebe kalma şanslarını en üst düzeye çıkarmak için her bir çiftin bilmesi gerekeni paylaşıyor.