İstinye Kombi Servisi

Sizinde İstinye bölgesi çevresinde eviniz veya işyeriniz varsa, kombiniz arıza yaptıysa hemen İstinye kombi servisi‘ni arayabilirsiniz. Alanında Uzman Gezici servislerimiz İstinye ve çevresinde gün içi acil kombi servisi hizmeti sağlar.

İstinye Kombi Servisi siz kombi kullanıcılarına ve değerli müşterilerimize en kısa zamanda en hızlı ve güvenilir şekilde kombi cihazlarınızdaki tüm arızalarında yerinde ve aynı gün içerisinde servis garantisi vermektedir. Ayrıca vermiş olduğu çalışmalarını da bir yıllık garanti kapsamına alan ve parça değişimi işlemlerde de cihaza uygun orijinal yedek parçalar kullanan İstinye Kombi Bakım Servisi şirketimiz, her zaman cihazınızın ve tesisatınızın güvenliğini ön planda tutacak çalışmalar yapmakta ve profesyonel servis hizmeti alma imkânı sunmaktadır.

İstinye Kombi Servisi için 0212 280 88 88 Telefondan İstinye bölgesi gezici kombi servis araçlarımıza ulaşabilirsiniz.

Müşterileriyle her daim iletişim de olan ve cihaz bilgilerini kayıt altına alan şirketimiz, böylelikle ihtiyaç duyulan diğer zamanlarda cihaz hakkında bilgi sahibi olmakta ve müşterilerine daha kolay hizmet verebilme olanağı sunmaktadır. Müşterilerinden gelen talepleri vakit kaybetmeden değerlendirmeye koyan ve hızlı bir şekilde personel yönlendirmesi yapan şirketimiz, evlerinize kadar göndermiş olduğu uzman teknik ekipmanları ile yerinde garantili tamiratlar gerçekleştirmekte, zaman kaybına uğratmadan sorunlarınızı halletmektedir.

Hizmetlerimiz kombi cihazlarının arızalanması ile başlamaktadır ve bu arızaların %90’ını yerinde yapmaktayız ne varki elektronik kart gibi arızalardan bazı durumlarda kart siparişi verilerek değişim yapılmakta yada müşterimizin isteiğine göre orjinal kartların tamirini yapmaktayız bu yüzden’de kombinizin tamiri için elektronik kart atölyemize alınabilmektedir.

Firmamızın vermiş olduğu bazı arıza çözüm hizmetleri hemen aşağıdadır.

İstinye kombi servisi kombi elektronik kart tamiri
İstinye kombi servisi kombi söküm ve montajı
İstinye kombi servisi kombi yedek parça
İstinye kombi servisi kombi arıza tespiti
İstinye kombi servisi kombi arıza servisi
İstinye kombi servisi kombi petek temizleme
İstinye kombi servisi kombi bakımı
İstinye kombi servisi kombi parça değişimi
İstinye kombi servisi kombi sökümü ve montajı
İstinye kombi servisi kombi parça satışı