Rüyada abdest alan adamlar görmek

Rüyada abdest alan adamlar görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada abdest alan adam görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alan adamlar görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada abdest alan birilerini görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alan birini görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alana su dökmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alan kadın görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alan erkek görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.